Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU NDCARAC

TIMZO Synthetisch Dekbed Cara Comfort

€ 70,00
Ga voor ongeëvenaard slaapcomfort met het synthetische dekbed Cara Comfort van TIMZO, dat zich aanpast aan je lichaamstemperatuur en het hele jaar door zorgt voor optimale warmte en heerlijke slaap.
Nog %1 beschikbaar

TIMZO Synthetisch Dekbed Cara Comfort

€ 70,00
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Eveneens onder het comfort van beddengoed valt het synthetische dekbed Cara Comfort van TIMZO. Gemaakt met hoogwaardige synthetisch materiaal, zorgt dit dekbed voor warmte en een heerlijke slaap gedurende het hele jaar. Ongeacht het seizoen, de TIMZO Cara Comfort zorgt altijd voor perfect slaapcomfort.

Een goed dekbed als de Cara Comfort van TIMZO vormt de basis voor een goede nachtrust. Wat een TIMZO dekbed onderscheidt, is de kwaliteit en het comfort dat het biedt. Door het gebruik van de beste materialen en geavanceerde technologieën heeft het merk dekbedden ontwikkeld die zich aanpassen aan het lichaamstemperatuur en de hoogste niveaus van comfort bieden. Let bij het selecteren van een dekbed op het materiaal, seizoen geschiktheid en comfort; u zult zien dat TIMZO Cara Comfort aan al deze eisen voldoet.

Over TIMZO Beddengoed

Met TIMZO is goede nachtrust gegarandeerd. TIMZO is bekend voor het produceren van kwaliteitsbeddengoed met focus op comfort en duurzaamheid. Niet alleen dekbedden, maar ook kussens en matrassen zijn onderdeel van hun breed assortiment. Met het synthetisch dekbed Cara Comfort van TIMZO kiest u voor welzijn en ontspanning.

Verzorging van uw TIMZO Synthetisch Dekbed Cara Comfort

De verzorging van uw TIMZO Synthetisch Dekbed Cara Comfort is eenvoudig. Vanwege het synthetische materiaal kan het in de machine gewassen worden volgens de instructies op het etiket. Om de levensduur van uw dekbed te verlengen, raden we aan het regelmatig te luchten en professioneel te laten reinigen wanneer nodig. Koop vandaag nog uw Cara Comfort dekbed bij onlineslaapcomfort.nl en ervaar een ongeëvenaarde slaapcomfort. Combineer dit met onze luxe kussens en zachte lakens voor de ultieme slaapervaring.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat