Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU IS-Sen-Spec-80D

Innersleep Matras Sense Special 80D

€ 1.134,00
Ervaar de luxe van de Innersleep Matras Sense Special 80D, een perfecte combinatie van comfort en ondersteuning met zijn speciale schuim- en pocketveerlagen voor een luchtige en aangename slaap.
Nog %1 beschikbaar

Innersleep Matras Sense Special 80D

€ 1.134,00
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Innersleep Matras Sense Special 80D: De ultieme slaapervaring

De Innersleep Matras Sense Special 80D is een luxe matras dat is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het matras is ontworpen om een optimaal slaapcomfort te bieden. Het matras is voorzien van een speciale schuimlaag die zorgt voor een goede ondersteuning en een aangenaam ligcomfort. De schuimlaag is ook voorzien van een speciale luchtcirculatie, waardoor het matras luchtig en ademend is. Daarnaast is het matras voorzien van een speciale pocketveerlaag, die zorgt voor een optimale ondersteuning en een goede drukverdeling. Innersleep is een bekend merk dat al jarenlang kwalitatief hoogwaardige matrassen produceert. De Innersleep Matras Sense Special 80D is een van hun beste producten. Het matras is speciaal ontworpen om een optimaal slaapcomfort te bieden. Het matras is zacht en comfortabel, maar biedt ook een goede ondersteuning. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat comfortabel is, maar ook een goede ondersteuning biedt. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat zowel comfortabel als ondersteunend is. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat zowel comfortabel als ondersteunend is, maar ook een goede drukverdeling biedt.

Het onderhouden van de Innersleep Matras Sense Special 80D

Het onderhouden van de Innersleep Matras Sense Special 80D is eenvoudig. Het matras is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen vlekken en vuil. Het is daarom belangrijk om het matras regelmatig te stofzuigen en af en toe te luchten. Daarnaast is het belangrijk om het matras regelmatig te draaien, zodat het matras gelijkmatig wordt belast. Als je deze stappen volgt, zal je matras jarenlang meegaan en je een optimaal slaapcomfort bieden.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat