Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU IS-Backb-Excl-BB-Pol

Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar

€ 1.282,50
Geniet van een ultieme slaapervaring met de Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar, gemaakt van hoogwaardig koudschuim met een speciale 'Backbone' technologie voor extra ondersteuning.
Nog %1 beschikbaar

Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar

€ 1.282,50
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar: De ultieme slaapervaring

De Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar is een luxe matras dat is gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Dit materiaal is zacht en comfortabel, maar biedt ook een goede ondersteuning voor je rug. Het matras is voorzien van een speciale luchtstroomlaag die zorgt voor een optimale ventilatie en een fris slaapklimaat. Daarnaast is het matras voorzien van een speciale 'Backbone' technologie die je rug extra ondersteunt en je een optimaal slaapcomfort biedt.

Waarom kiezen voor Innersleep?

Innersleep is een bekend merk dat al jarenlang kwalitatief hoogwaardige matrassen produceert. De matrassen van Innersleep zijn ontworpen om je een optimaal slaapcomfort te bieden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van innovatieve technologieën die je een goede ondersteuning bieden. Daarnaast biedt Innersleep een uitgebreide garantie op al hun producten.

Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar: De perfecte combinatie van comfort en ondersteuning

De Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar is een perfecte combinatie van comfort en ondersteuning. Het matras is gemaakt van koudschuim dat zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook een goede ondersteuning biedt. Daarnaast is het matras voorzien van een speciale 'Backbone' technologie die je rug extra ondersteunt en je een optimaal slaapcomfort biedt.

Hoe onderhoud je de Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar?

Om je Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar in topconditie te houden, is het belangrijk om het matras regelmatig te ventileren en te luchten. Daarnaast is het aan te raden om het matras af en toe te draaien en te keren, zodat het matras gelijkmatig wordt belast. Als je deze tips opvolgt, zal je Innersleep Matras Backbone Exclusive BB Polar je jarenlang een optimaal slaapcomfort bieden.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat