Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU BYRKLUND-DO-Falsterbo-Grijs

BYRKLUND Dekbedovertrek Falsterbo Grijs

Geef je slaapkamer een stijlvolle uitstraling met het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw, gemaakt van 100% katoen voor optimaal comfort.
Nog %1 beschikbaar
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw: Een stijlvolle uitstraling voor je slaapkamer

Het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw is een stijlvol dekbedovertrek dat je slaapkamer een speelse look geeft. De ruitjes op het dekbedovertrek krijgen een speelse look door de handgetekende lijnen. Het lijnenspel komt mooi naar voren door de effen achtergrond. De achterzijde van het overtrek heeft ook deze effen kleur waardoor je slaapkamer een stijlvolle uitstraling krijgt. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat ademt en vocht reguleert.

Waarom een BYRKLUND Dekbedovertrek?

BYRKLUND staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat ademt en vocht reguleert. Het dekbedovertrek is voorzien van een rits, waardoor het makkelijk te wassen is. Bij het kopen van een dekbedovertrek is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het materiaal, de afwerking en de pasvorm. BYRKLUND staat garant voor een goede pasvorm, een hoge kwaliteit materiaal en een perfecte afwerking.

Het merk BYRKLUND

BYRKLUND is een bekend merk dat al jarenlang producten maakt voor het slaapcomfort. Naast dekbedovertrekken maakt het merk ook kussens, dekbedden, matrassen en beddengoed. BYRKLUND staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de stijlvolle designs. Met het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw krijgt je slaapkamer een stijlvolle uitstraling.

Hoe was je het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw?

Het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal dat ademt en vocht reguleert. Het dekbedovertrek is voorzien van een rits, waardoor het makkelijk te wassen is. Was het dekbedovertrek op maximaal 40 graden en gebruik geen bleekmiddel. Hang het dekbedovertrek na het wassen direct op om kreuken te voorkomen.

Koop het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw bij onlineslaapcomfort.nl

Koop het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw bij onlineslaapcomfort.nl en geef je slaapkamer een stijlvolle uitstraling. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat ademt en vocht reguleert. Koop het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw en combineer het met andere producten van BYRKLUND zoals kussens, dekbedden, matrassen en beddengoed. Koop het BYRKLUND Dekbedovertrek Crossing Blocks Blauw bij onlineslaapcomfort.nl en geniet van een goede nachtrust.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat