Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU WALRA-DO-Remade-Drawing-Fishbones-Off-White

WALRA Dekbedovertrek Remade Drawing Fishbones Off White

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en koop de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra voor een comfortabele nachtrust en een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.
Nog %1 beschikbaar
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra: Een combinatie van de nieuwste trends

Met de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra krijg je een combinatie van de nieuwste trends getekende ruiten, een speelse stip en de trendkleur terra. Het overtrek is double face, dus wil je voor een ander effect gaan? Draai het overtrek dan eens om zodat de stippen aan de bovenzijde liggen voor een totaal andere look. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% is gerecycled. Zo draag je ook nog eens een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Waarom een goed dekbedovertrek?

Een goed dekbedovertrek is een must voor iedereen die comfortabel wil slapen. Walra staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra is hier geen uitzondering op. Deze overtrek is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled katoen, waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bij het kopen van een dekbedovertrek is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het materiaal, de pasvorm en de afwerking. Kies voor een dekbedovertrek dat bij je past en dat je jarenlang plezier geeft.

Walra: Kwaliteit en duurzaamheid

Walra staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. De Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled katoen. Dit maakt het overtrek zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Walra maakt niet alleen dekbedovertrekken, maar ook kussenslopen, dekbedden, matrassen en beddengoed. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en koop je producten bij Walra.

Wasadvies voor de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra

Het wassen van je dekbedovertrek is belangrijk om de kwaliteit en levensduur te behouden. De Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled katoen. Was het overtrek daarom op maximaal 40 graden en gebruik geen bleekmiddel. Hang het overtrek na het wassen direct op om kreuken te voorkomen.

Koop nu de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra bij onlineslaapcomfort.nl

Koop nu de Walra Dekbedovertrek Remade Dots & Squares Terra bij onlineslaapcomfort.nl en geniet van een comfortabele nachtrust. Deze overtrek is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled katoen, waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Combineer deze overtrek met andere producten van Walra, zoals kussenslopen, dekbedden, matrassen en beddengoed, voor een compleet slaapcomfort.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat