Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU Emperior-Silk-Kussensloop-Ravel-Convenience

Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience

€ 59,00
Geniet van de zachtheid en luxe van de Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience, vervaardigd uit 100% zijde, ideaal voor de gevoelige huid en gemakkelijk te onderhouden.
Nog %1 beschikbaar

Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience

€ 59,00
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience: luxe en comfort

De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is een luxe kussensloop gemaakt van 100% zijde. Deze kussensloop is zacht, ademend en licht van gewicht. Het materiaal voelt aangenaam aan op de huid en is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De kussensloop is gemaakt van een hoogwaardige stof die zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is een van de meest populaire kussenslopen van het merk Emperior Silk. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Naast kussenslopen maakt Emperior Silk ook dekbedovertrekken, dekbedden, matrassen en kussens.

Waarom een Emperior Silk Kussensloop?

Een kussensloop is een essentieel onderdeel van een goede nachtrust. Een goede kussensloop is gemaakt van ademend materiaal dat zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is gemaakt van 100% zijde en is daarom zacht, ademend en licht van gewicht. Het materiaal voelt aangenaam aan op de huid en is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De kussensloop is gemaakt van een hoogwaardige stof die zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De kussensloop is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Reiniging en onderhoud van de Emperior Silk Kussensloop

De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Het is aan te raden om de kussensloop regelmatig te wassen op een lage temperatuur. Gebruik geen bleekmiddel en laat de kussensloop niet in de zon drogen. De Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience is een luxe kussensloop die zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De kussensloop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Kies voor een Emperior Silk Kussensloop Ravel Convenience en geniet van een goede nachtrust.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat