Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU IS-Stand-Excl-Biog

Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen

€ 1.039,50
Geniet van superieur comfort en ondersteuning met de Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen, uitgerust met 7-zone pocketvering en speciale luchtcirculatie, voor een ongeëvenaarde en warmtevrije slaapervaring.
Nog %1 beschikbaar

Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen

€ 1.039,50
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen: De ultieme slaapervaring

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Met de Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen krijg je de ultieme slaapervaring. Dit matras is gemaakt van hoogwaardig Biogreen materiaal, wat zorgt voor een optimale ondersteuning en comfort. Het matras is voorzien van een 7-zone pocketvering, waardoor het matras zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Hierdoor krijg je een optimale ondersteuning en comfort. Het matras is ook voorzien van een speciale luchtcirculatie, waardoor je geen last hebt van warmte. Dit matras is een stuk beter dan andere populaire matrassen, zoals bijvoorbeeld een pocketvering matras.

Innersleep: De beste kwaliteit matrassen

Innersleep is een merk dat al jarenlang bekend staat om de hoge kwaliteit matrassen die ze maken. Ze maken matrassen in verschillende soorten en maten, waaronder de Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen. Deze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je een optimale ondersteuning en comfort krijgt. Daarnaast zijn de matrassen ook voorzien van een speciale luchtcirculatie, waardoor je geen last hebt van warmte.

Hoe onderhoud je de Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen?

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je Innersleep Matras Standard Exclusive Biogreen, is het belangrijk dat je het matras goed onderhoudt. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig afneemt met een stofzuiger en dat je het matras af en toe omdraait. Hierdoor blijft het matras in goede staat en kun je er nog jarenlang van genieten.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat