Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU Emperior-Silk-Kussensloop-Schumann-Convenience

Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience

€ 64,00
Ervaar ultieme luxe met de Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience, gemaakt van 100% zachte, ademende zijde, duurzaam en beschikbaar in diverse kleuren voor langdurig comfort.
Nog %1 beschikbaar

Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience

€ 64,00
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience: De ultieme luxe

De Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience is een luxe kussensloop die gemaakt is van 100% zijde. Deze kussensloop is zacht, ademend en heeft een luxe uitstraling. De kussensloop is voorzien van een comfortabele pasvorm en is gemaakt van een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. De kussensloop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabele kussensloop.

Waarom kiezen voor Emperior Silk?

Emperior Silk is een bekend merk dat bekend staat om zijn luxe en comfortabele producten. De Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience is gemaakt van 100% zijde en is daardoor zacht, ademend en duurzaam. De kussensloop is voorzien van een comfortabele pasvorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kussensloop is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabele kussensloop.

Hoe onderhoud je de Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience?

De Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience is gemaakt van 100% zijde en moet daarom met zorg behandeld worden. Was de kussensloop met de hand of in de wasmachine op een koude temperatuur. Gebruik geen bleekmiddel en laat de kussensloop niet in de zon drogen. Als je de kussensloop goed onderhoudt, zal deze jarenlang meegaan. Met de Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience kun je genieten van ultieme luxe en comfort. De kussensloop is gemaakt van 100% zijde en is daardoor zacht, ademend en duurzaam. De kussensloop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabele kussensloop. Met de juiste zorg en onderhoud zal de kussensloop jarenlang meegaan. Bestel vandaag nog de Emperior Silk Kussensloop Schumann Convenience bij onlineslaapcomfort.nl en geniet van ultieme luxe en comfort.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat