Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU Maho-KS-Anti-Acaria

Mahoton Kussensloop Anti Acaria

€ 46,00
Geniet van allergievrije nachten met de Mahoton Kussensloop Anti Acaria, vervaardigd uit hoogwaardig katoen met een speciale anti-acariabehandeling, beschikbaar in diverse kleuren en maten.
Nog %1 beschikbaar

Mahoton Kussensloop Anti Acaria

€ 46,00
Voordelen bij Online Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Mahoton Kussensloop: Anti Acaria voor een optimaal slaapcomfort

De Mahoton Kussensloop Anti Acaria is gemaakt van hoogwaardig katoen en is voorzien van een speciale anti-acariabehandeling. Deze kussensloop is daardoor perfect geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. De kussensloop is licht van gewicht en heeft een zachte, comfortabele pasvorm. De kussensloop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een kussensloop is die bij jouw slaapkamer past.

Waarom kiezen voor Mahoton?

Mahoton is een bekend merk op het gebied van beddengoed en slaapcomfort. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten en de innovatieve technologieën die worden toegepast. De Mahoton Kussensloop Anti Acaria is gemaakt van hoogwaardig katoen en is voorzien van een speciale anti-acariabehandeling. Hierdoor is de kussensloop perfect geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Daarnaast is de kussensloop licht van gewicht en heeft een zachte, comfortabele pasvorm.

Hoe onderhoud je de Mahoton Kussensloop Anti Acaria?

De Mahoton Kussensloop Anti Acaria is gemakkelijk te onderhouden. De kussensloop kan gewassen worden op maximaal 40 graden Celsius. Gebruik hiervoor een mild wasmiddel en was de kussensloop apart van ander beddengoed. Na het wassen kan de kussensloop in de droger of op de lijn gedroogd worden. De Mahoton Kussensloop Anti Acaria is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een kussensloop die comfortabel en stijlvol is. De kussensloop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een kussensloop is die bij jouw slaapkamer past. De kussensloop is gemaakt van hoogwaardig katoen en is voorzien van een speciale anti-acariabehandeling, waardoor de kussensloop perfect geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat